S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl Steam Key GLOBAL

30.90 kr

Purchase this product and earn 12 Points
Share this product!
Artikelnr: 10000000870003 Kategorier: ,

Beskrivning

År 1986 inträffade den värsta kärnkraftskatastrofen i världen på kärnkraftverket i Tjernobyl. Myndigheterna i Sovjet upprättade en 30 km stor evakueringszon runt kärnkraftverket, men 2006 skakade en andra explosion den drabbade reaktorn, utplånade allt levande och flyttade zonens gränser utåt. Från detta epicentrum kom vågor av muterade varelser, dödlig strålning och en egendomlig, abnorm energi. Militären spärrade av zonen och sköt alla som var tillräckligt galna för att trotsa fasorna där inne.
Nu är det 2012, människor har vågat sig längre och längre in i hjärtat av zonen drivna av rapporter om egendomliga “föremål” fyllda av abnorm energi. Legosoldater och prisjägare tävlar om att hämta de här föremålen som inbringar skyhöga priser på svarta marknaden. Vissa försöker hitta sanningen om zonen, medan andra helt enkelt frossar i den ödsliga platsens laglöshet. Oavsett drivkraften har med tiden de här individerna – Scavengers, Trespassers, Adventurers, Loners, Killer, Explorers och Robbers – blivit kända som S.T.A.L.K.E.R.s.
Du vaknar upp i zonen och är en sådan S.T.A.L.K.E.R. Du slåss för din överlevnad i det här av människor skapade helvetet, samtidigt som du försöker hitta sanningen om Tjernobyls ödesdigra förflutna och olycksbådande framtid.

  • En fängslande historia som på ett omärkligt vis vävts ihop med en levande, naturtrogen, icke-linjär öppen värld som styrs av det revolutionerande systemet “A-Life”.
  • Omsorgsfullt skapade verkliga byggnader och platser djupt inifrån evakueringszonen i Tjernobyl.
  • Unikt överlevnadsspel för förstapersonspelare – kombinerar action, smygtaktik, överlevnad och rollspel för att skapa en makalös upplevelse i zonen.
  • AI-system för utvärdering av fiendehot – datorstyrda figurer reagerar dynamiskt på miljöer och händelser.
  • Brutalt realistiska stridsmekanismer – vapen uppvisar verkliga ballistiska egenskaper och kan byggas på med ljuddämpare och kikarsikten.
  • Dynamiska dag-, natt- och vädersystem som direkt påverkar spelet.
  • Avancerad fysik och dynamiska ljuseffekter som drivs av den egenutvecklade “X-Ray”-motorn.
  • Intensiv flerspelaraction med funktioner för upp till 32 spelare.

SYSTEMKRAV

Supported OS:Microsoft® Windows® XP/Vista (SP1)
Processor:Intel Core 2 Duo E6400 / AMD 64 X2 4200+
Graphics:256 MB DirectX® 9.0c compatible card* / nVIDIA® GeForce™ 8800 GT / ATI Radeon® HD 2900 XT
Memory:2 GB RAM

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl Steam Key GLOBAL”